Luahan Sekejap

Agak sibuk beberapa hari ini sampai blog ni pun dah tak payah nak dengar luahan perasaan tuan dia. Hurm.Sayangnya malam ni, aku rasa nak wrote sikit dekat sini.okey.Pernah tak korang sayang orang? Mesti pernah kan. Macam aku la. Kalau nak tahu, pintu hati aku nih, sangat susah nak sayang orang. Tapi sekarang ni, aku rasa macam sikit2, aku dah start sayang dekat orang itu. Rasa nak je selalu tanya khabar dia, tapi perasaan malu menebal aja dalam diri. Iyela. Aku ni perempuan weh. Apa-apa pun, aku lebih senang dengan situasi sekarang, dia tak tahu yang aku sayang dia. Lagipun, aku nih unpredictable sejak masuk u nih. Aku boleh aja sayang sekejap-sekejap dekat orang. Dan tiba-tiba hilang..huhu. Apa pun, aku harap dia sihat sentiasa..aku suka tengok wajah dia, whateva pun mood dia, aku suka. Semoga dia sentiasa gembira dan bahagia. Iyala, bila kita sayang orang, kita mengharapkan yang baik2 pada dia.

~Keep us close to You.Until the end of time..Baraka Allahu Lakuma wa Baraka alikuma Wa jamaah baina kuma fee khair~

0 comments: