Kenanganku Sebagai Blogger


  1. Tarikh lahir blog anda ..
    30 Ogos 2010 (nak Hari MErdeka tu)
  2. Punca kelahiran blog anda
    Sebab aku nak sesuatu yang baru dalam dunia blog dan sebab aku nak menulis tentang kisah kegembiraan, suka duka tawa ria diri aku dan dunia aku..lagipun waktu itu aku tengah mencuba untuk menjadi kuat kembali..masa bulan Ramadhan hari itu..aku mencari dan membina kekuatan balik yang membawa kepada kejayaan aku..Insyaallah
  3. Orang pertama yang jadi follower anda
    Aku tak pasti la siapa..hehe..kawan uitm kot.
  4. Entri pertama anda sebagai blogger
    Tajuk dia 'Bismillahirrahmanirrohim'
  5. Entri pertama anda yang mendapat banyak komen /hits
    Tak ader pun..sebab aku tak exposed sangat belog aku. dan skrg baru nak try2..hehe
  6. Blogger pertama yang anda jumpa ..
    JoeGrimjow dengan Ben punya la
  7. Blog yg anda minat ..
    Banyak sangat..semua yang aku follow aku suka la..tapi paling suka tak tau la..aku slalu bukak Ben punya sbb slalu naik dkt Dashboard..heee
  8. Ceritakan kenangan manis anda sebagai seorang blogger
    Aku dapat share apa yang aku rasa nak share..blog aku suka hati la kan. Dan aku dapat luahkan apa perasaan aku lagi-lagi waktu aku macam tak tahu nak buat apa kan..bila time frust tak leh jawab exam ke..hehe..
  9. Ceritakan kenanan pahit anda sebagai seorang blogger
    Bila ada anynomous yang ngader2 tinggal komen tp x berani nak cakap sapa.aku tak suka.macam shengal la kan.tapi ada aku kesah..tak pun..dan bila aku tak pandai nak decorate blog macam blog2 korang sume..huhu
  10. Impian anda terhadap blog anda ..
    Supaya terus maju..hehe..aku nak terus berbelog..dan nak terus berkarya..aku nak buat novel di alam belog...tak mampu novel cerpen pun jadilah..dan aku nak buat blog aku tempat untuk aku berkarya..ngeh3x..(tercapai ke tak..tak tau la tu)

3 comments:

Zana :) said...

dtg dr belog bro BA smbil naik vespa ni .. keep blgging ^^

Cik Eka said...

hai..td ade singgah belog eka kan..selamat berblogging yer..kalau tak tau boleh tanye2....cm eka..eka pon baru blogging jugak..hehe

Haris Khairuddin said...

salam blogwalking.. :P
nice blog here..simple n kemas. :D