Segmen Jom Berkenalan



Ini segmen dari blog LUQMAN HAKIM

-Apakah status anda 

Status kalau ikutnya single lagi la..aku mana kahwin lagi kan. Lagipun kalau ikut agama, kalau belum berkahwin, belum berkahwin la kan..hehee..so, status aku ialah anak kepada kedua orang tua, kakak kepada adik-adik dan kawan yang membina kepada kawan-kawan yang aku sayang dan cinta. 
-Ceritakan tentang diri anda  


Aku asalnya orang Kelantan dan campuran Melaka sikiet2..dan ada jugak orang negeri2 lain. tapi yang penting aku warganegara Malaysia..walau ke mana aku pergi, aku tetap cintakan Malaysia, tanah tempat aku menimba banyaknya ilmu dekat sini. Aku masih belajar final student dekat UiTM. Sekarang busy berpraktikal tapi masih ada masa nak join contest ini..nge~~cita-cita aku aku nak menjadi seorang pemimpin wanita yang berjaya. itu sahaja yang aku boleh share..yang lain biar aku simpan sendiri tentang cita-cita sebab aku nak plan dan rancang biar berjaya baru boleh share dengan semua..:) Insyaallah
-Ceritakan tentang Blog anda


Blog aku nih, tak ader apa yang hebat pun..cukup sekadar blog peribadi yang aku anggap diari bergerak setiap masa kerana di mana jua aku boleh menulis. Aku dah jatuh cinta dengan dunia belog tapi masih banyak aku kena belajar. lagi-lagi dnegan aku busy macam ni, masa aku agak terhad untuk ber ber'blog'. blog aku ni juga boleh jadi belog motivasi diri sendiri..
-Apa pandangan anda tentang dunia blog?


Sangat unik dan menarik
-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..


Jom ramai-ramia buat blog sebab ianya dapat mengisi masa lapang..tapi hati-hati kerana korang boleh addicted.macam aku ni hah..tengah kerja curi-curi taip entri..heee~~
-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..


Aku tak nampak blog aku unik. Cuma ada entri aku yang unik siket2..hee..korang lah pembaca yang menilai sendiri.
-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?

Sampai bila-bila. Sebab aku punya impian untuk terus menulis dan lebih komited dengan belog aku kali ini

4 ORANG RAKAN BLOGGER

4 comments:

Anonymous said...

intai-intai

:Cikgu Akim: said...

eauuuuuuuuuuuuuuuuwwwwww..bunyik langau!heheheh..

salam perkenalan..dah letk link blog ni kt sidebar..sudi2lah lawat rakan2 lain!

nice warna blog ni!

:Cikgu Akim: said...

eauuuuuuuuuuuuuuuuwwwwww..bunyik langau!heheheh..

salam perkenalan..dah letk link blog ni kt sidebar..sudi2lah lawat rakan2 lain!

nice warna blog ni!

sheaza said...

thanks..Insyaallah..i'll visit the other blogs..