Jumaat Hari Best

Kenapa jumaat best?? ala korang tatau ke...jumaat sabtu ahad...hehe..kan itu weekend..so bolehlah buat aktvti sendiri tak aderla terperuk dekat office aja kerjanya..hehe..

So, what is my plan for today.? Ingat nak redah aja pergi jumpa family dekat KL...biasalah...perempuan macam aku memang suka main 'gamble'..biar tak tahu jalan pun asalkan hajat dan maksud tercapai..hehe

Tapi kerja kan balik lambat...huhu..kalau habis pukul 5 tak apa jugak..ini 5.45...mati kutu den. Sekejap lagi Boss nak tengok Briefing untuk SHE Talk..dan nak present HIRARC..wallaweeh...aku tak suka present2 nih...sob3x..sebab apa aku tak suka? sebab hari ini sejuk..sure aku terketar-ketar..huhuhu

Minggu nih hajatnya nak pergi jenjalan ke MV or SP..hehehe..

~Keep us close to You.Until the end of time..Baraka Allahu Lakuma wa Baraka alikuma Wa jamaah baina kuma fee khair~

1 comments:

sissyira said...

salam

malam jumaat..hehe