Blogger Gegarkan U

Okes. Esok sebenarnya boss aku nak tengok evidence legal. tapi aku nih memang la gatal tangan lagi nak menulis untuk join segmen belog abg ben nih. Tajuk segmen dia kali ni ialah 'Blogger Gegarkan U' !! 
Benda yang perlu dilengkapkan ialah ...ngeh..ngeh..ngeh...



    1. Belajar mana ? Jurusan ? Tahun ?
      Belajar dekat Uitm, jurusan Sains Kesihatan dah final year..semester 8 da pun tengah sibuk berpraktikal..hehe
    2. Asal mana ? Umur ?
      Asal Kelantan (eh aku nih campur, kelantan ada perak ada..melaka ada..hehe)..umur 22 tahun 8 bulan..maaa...dah tua jugak rupanya..uhuk uhuk..
    3. Kenapa amik jurusan itu ?
      Nape yer amek..nak aku jujur ke tak jujur..?? sejujurnya..aku amek bidang nih sebab dia ada kombinasi bio dan kimia..masa aku isi borang u dulu..aku tengah angau bercenta 1st time. so kami wat ala2 mou..si dia amek fizik aku amek bio n chem (mcm sengal la plak) ..sebenarnya aku mmg la minat berkaitan sains kesihatan nih..so, aku letak pilihan num 2, alih2 dapat..pilihan pertama diatetik x dapt..dapat num 2..so, bila dah jadi final year aku dah nampak lubang-lubang yang aku nak gali dan terjun dalam masa bape2 tahun ni. Doakan moga aku berjaya. Ameen..
    4. Cita cita .. peewwittt ..
      Cita-cita aku ialah untuk menjadi seorang Safety & health officer yang akan bukak consultant sendiri once a day. sebelum itu aku nak cari pengalaman banyak-banyak. cari kenalan ramai2..dan for sure aku nak further master n phD dan kalau berkesempatan aku nak jadi Pensyarah..Ameeen...(mmg aku nak jadi pensyarah dan target aku ialah aku nak masuk bidang nih dg lebih mendalam lagi)

      Okeylah ..itu sahaja dari aku yang merendah diri...........Sheazaluv ~~

14 comments:

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan student UKM..jom singgah blog saya..

sayangku said...

Assalamualaikum. sggh sini terjah budak u! :)

areteacar said...

DATANG DARI UTP!

ALL THE BEST IN YOUR STUDY :)

yad'z said...

salam kenal... gomo klate gomo... yad'z orang muo tapi duduk area kampung kelantan kat muo ni.. hehe

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

noraim said...

salam perkenalan.
dtg dari blog abg Ben.
gud luck for ur study :)

bidadarihijau said...

good luckk naaa..stdy molek2...:)

KimiCnoL said...

terjah!!
JOM BACE ENTRY BARU =)
"1.Blogger Gegarkan U"

cik siska ^_^ said...

Singgah sini jom singgah belog sy…hihi

Mizz Farah said...

hyee...sis datang singgah cni~ :)

niDa said...

salam kenaaalll...~

man yusoef said...

tak pe..umur tu hanye angka..*tak nak terima hakikat..hahahha*

Abhamz said...

salam, tahniah krn blog anda yg menarik ni berjaya menjadi pilihan En Ben dlm segmennya yang gempak...

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...datang guling2 jap kat blog ni sambil jenguk2 entri :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life