i-city 3 times




1.1.11 pergi i-city untuk kali ke-3. Pergi dengan family achik, maktam dan acu. dan pastinya aku menjadi penjaga kepada si kanak-kanak.riang dan aku menjadi kanak-kanak riang juga. Kalau dulu tak payah bayar sekarang dah kena bayar. RM10 per car. Nak masuk zoo binatang pun kena bayar RM2 per head. Aih..memang berniaga betul-betul la kan i-city nih. Nasib baik masa aku pergi dulu free aja. Cantik pun cantik lagi sebab still baru. Sekarang, banyak lampu dia dah rosak.

0 comments: