Lagu di malam hari

Napa malam ini aku duk dengar-dengar lagu dalam henset aja nih..?? Dah lama tak buat gini. Tadi lagu Anang-Separuh Jiwaku Pergi..lagu yang memberi kesan gak pada aku masa awal-awal dengar dulu. Ada kaitan dengan masa silam aku. Apa pun..benda dah lepas, aku tak nak ingat balik.Ingat boleh, untuk jadi pengajaran pada aku supaya lebih berhati-hati. Kerana setiap apa berlaku pasti bawa kesan pada diri kita.

Ni lagu AAC-famous masa tahun 2008. Dekat pejabat kesihatan, hari-hari IK tuh pasang lagu nih. aku n da geng layankan aja..

Tadi lagu Akulah kekasihmu by AXL..best gak..kalau dapat nyanyi lagi best..haha(mmg rock kapak habis lah..)..

wallawehh..aku tak der mood langsung...mmg hancus ah entri aku kalau aku tader mood.lintang pukang kot...kalah pohcong..

Nak beli antivirus...sian dekat mr Lappy yang setia dengan aku nih. Mr Lappy yang banyak simpan kisah hidup aku yang penuh dengan riang duka tawa kecewa bahagia derita dan sebagainya. Mr Lappy, sabarlah sayang yer..nanti i kasik antivirus dekat you cepat-cepat..huhuhu..

p/s: walau aku kata sesuatu yng berlaku tak akan mmberi kesan, aku tetap akan terpikir jugak. aku paling benci orang pijak-pijak dan main-mainkan diri aku. dan orang tak kenal siapa aku. memang kalau aku tak pandang, mmg aku tak akan pandang terus..

0 comments: